De afgelopen 4 jaar is de uitvinder en fabrikant van de succesvolle Bandit 240DB mistmachine bezig geweest om een nieuwe mistmachine te ontwikkelen. Deze Bandit 320 mistmachine is een stuk kleiner en compacter dan de 240DB mistmachine en zal door zijn stijlvolle design niet in uw woning misstaan. Hier leest u alles over de Bandit 320 mistmachine.

Huis beveiligen met de Bandit 320 mistmachine

Waar de 240DB excelleert in grote ruimtes, zal de nieuwe Bandit 320 mistmachine zich vooral op kleine ruimtes richten. Door zijn kleine formaat en een gewicht van slecht 7 kilo (max. 9 kilo inclusief geïnstalleerde mistpatronen) kan de Bandit 320 mistmachine in elke gewenste richting geïnstalleerd worden.

band 320 mistmachine posities

Een groot voordeel van deze mistgenerator, is dat u de mistpatronen zelf kunt omwisselen. Dit in tegenstelling tot de 240DB mistgenerator. Hierdoor bent u niet afhankelijk van een monteur en kunt u er zelf zorg voor dragen dat uw mistmachine altijd goed gevuld is. Een veilig gevoel gegarandeerd! Wat deze mistmachine ontzettend geschikt maakt voor de consumentenmarkt, is niet alleen zijn kleine formaat maar ook het feit dat u de mistmachine volledig naar smaak kan customizen. Zo is er voor elk interieur een passende mistmachine.

patroon

Specificaties Bandit 320 mistbeveiliging

Ondanks het kleine formaat van de Bandit 240DB, zal de betrouwbaarheid van de mistmachine hetzelfde zijn als bij de grotere en veelal geprezen variant. Dankzij het ontwikkelen van een nieuwe techniek, is de mistuitwerpingstijd na activering van het alarm slechts een fractie van een seconde. Vervolgens is binnen enkele seconden uw hele kamer- of ruimte gehuld in een dikke laag mist, waar niet doorheen gekeken kan worden. Of het nu om een ruimte van 200m2 of 40m2 gaat. Daardoor kunt u ervan uitgaan dat uw kostbaarheden en geliefden altijd goed beschermd zijn tegen inbraken en overvallen. Wilt u precies weten wat voor uw persoonlijke situatie de beste oplossing is? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.